Advertentie Video

“Scoor echt bij je klanten met
een originele Advertentie Video”

 Prijs op aanvraag


Scoor met een originele Advertentie Video
Technische begeleiding
Opnamestudio huren per dagdeel
Advertentie Video op locatie ook mogelijk

Activeer kijkers met een aansprekende Advertentie Video

De tijd van de traditionele reclamespot is voorbij. Want met alle technologische mogelijkheden van vandaag, is een Advertentie Video veel meer dan een kort reclamefilmpje. Of je nou kiest voor tv of online, een doelgerichte Advertentie Video geeft je bedrijf vleugels. Maak indruk op potentiële klanten. Verkoop je product of dienst. creatiever impact met je boodschap. En bepaal het imago van je bedrijf. Wij helpen je jezelf te onderscheiden met een effectieve en creatieve Advertentie Video die de kijkers gegarandeerd bij blijft!

Opnamestudio voor een professionele Advertentie Video

Bij Yourwebinar helpen we jou een professionele Advertentie Video te maken. Opgenomen op een locatie van jouw keuze of in onze studio in Diemen. Van het uitwerken van jouw ideeën in een duidelijk beeldplan tot het opnemen en monteren van de reclamefilm. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de opnamen kun je bij Yourwebinar rekenen op uitstekende technische begeleiding. Zo ga jij straks tevreden naar huis met een Advertentie Video waarmee je echt scoort bij je klanten.

Video opname in de studio: van aanvraag tot opname

1. Aanvraag

 

Via de knop hierboven vraag je eenvoudig advies of een offerte aan. Liever direct overleggen? Bel ons dan op 020-63 69 178.

2. Vormgeving

 

Samen maken we een concreet plan voor je reclamefilm. Eigen presentaties en beeldmateriaal tonen in de Advertentie Video? Dat kan!

3. Opname

 

Het is zover! We filmen de Advertentie Video op de door jou gekozen locatie of in onze studio. Stoppen doen we pas als jij tevreden bent.

4. Delen

 

De video-opname is klaar. Wij monteren hem voor je. Je krijgt een videobestand dat je eenvoudig kunt delen via je website of socials.