Bedrijfsfilm

“Breng je corporate story in beeld
en geef je merk gezicht”

 Prijs op aanvraag


Jouw corporate story overtuigend in beeld
Technische begeleiding
Opnamestudio huren per dagdeel
Bedrijfsfilm op locatie ook mogelijk

Jouw bedrijfsverhaal met overtuiging gebracht

De meeste mensen kijken liever dan dat ze lezen. Dat maakt een aansprekende bedrijfsfilm zeer waardevol. Een goede bedrijfsvideo verkoopt niet alleen je product of verhaal, maar vormt jouw merk. Of je nou toekomstige medewerkers, nieuwe klanten of investeerders wilt aanspreken. Met een bedrijfsfilm breng je jouw boodschap met impact. Neem de kijker mee op reis door jouw bedrijf of interview werknemers voor een sfeerimpressie. En overtuig ze op een creatieve manier van jouw corporate story.

Dus heb je een idee voor een bedrijfsvideo? Leg het voor aan Yourwebinar! Wij helpen je graag om het te realiseren en de kracht van video in jouw voordeel te gebruiken.

Opnamestudio voor professionele bedrijfsfilms

Bij Yourwebinar helpen we jou een professionele bedrijfsfilm te maken. Opgenomen op een locatie van jouw keuze. Van het uitwerken van jouw ideeën in een duidelijk beeldplan tot het opnemen en monteren van de bedrijfsvideo. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de opnamen kun je bij Yourwebinar rekenen op uitstekende technische begeleiding. Zo ga jij straks tevreden naar huis met een bedrijfsfilm waarmee je voor de dag kunt komen.

Video opname in de studio: van aanvraag tot opname

1. Aanvraag

 

Via de knop hierboven vraag je eenvoudig advies of een offerte aan. Liever direct overleggen? Bel ons dan op 020-63 69 178.

2. Vormgeving

 

Samen maken we een concreet plan voor je reclamefilmpje. Eigen presentaties en beeldmateriaal tonen in de commercial? Dat kan!

3. Opname

 

Het is zover! We filmen de commercial op de door jou gekozen locatie of in onze studio. Stoppen doen we pas als jij tevreden bent.

4. Delen

 

De video-opname is klaar. Wij monteren hem voor je. Je krijgt een videobestand dat je eenvoudig kunt delen via je website en socials.