Commercial

“Jouw doelgerichte call-to-action’’

 Prijs op aanvraag


  Breng je product doeltreffend in beeld
 Technische begeleiding
 Opnamestudio huren per dagdeel
 Video op locatie ook mogelijk
  Mogelijkheid tot montage
*Al onze prijzen zijn excl. btw

De dikke Van Dale omschrijft een commercial als ‘’een kort reclamefilmpje’’. Wij denken dat een commercial veel meer is dan dat. Een treffende commercial geeft jou de mogelijkheid jouw potentiële klant te vangen. Verkoop je product of dienst, deel je boodschap en bepaal het image van je bedrijf met een een treffende commercial. De tijd van de ‘’traditionele’’ commercial is voorbij. Wij helpen je met je met jezelf te onderscheiden met een doelgerichte, creatieve en ook leuke commercial!

Bij Yourwebinar helpen we jou een professionele commercial te maken. Opgenomen op een locatie van jouw keuze. Van het uitwerken van jouw ideeën in een duidelijk beeldplan tot het opnemen en monteren van de video. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de video-opnamen kun je bij Yourwebinar rekenen op uitstekende technische begeleiding. Zo ga jij straks tevreden naar huis met een commercial die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Video opname in de studio: van aanvraag tot opname

1. Aanvraag

 

Via de bovenstaande button of telefonisch kan je eenvoudig advies krijgen en een offerte aanvragen.

2. Vormgeving

 

We denken samen na over een concreet plan voor de video. Vervolgens krijgen we van jou presentaties en beeldmateriaal die je laat zien in jouw video.

3. Opname

 

Het is zover! We staan klaar voor je in de studio en blijven beelden schieten tot jij tevreden bent met hoe je te zien bent.

4. Delen

 

De opname is klaar! Wij monteren hem voor je. Je krijgt een videobestand dat je eenvoudig kunt delen via social media of mailing.