Podcast

“Een podcast van Yourwebinar biedt je de mogelijkheid om rustig een dialoog aan te gaan voor jouw luisteraars!”

 

€399,-

Technische begeleiding
Studio voor een dagdeel
Maximaal 4 personen
Mogelijkheid tot montage
*vanaf prijs ** Prijzen zijn exclusief BTW

Voorbereiding

Na jouw aanvraag gaan we samen om de tafel zitten om te bespreken hoe jij jouw podcast voor je ziet. Hoeveel sprekers zijn er? Hoe lang moet het duren en hoe kunnen we er een goed lopend gesprek van houden?

Opname en montage van de podcast

Wanneer het plan voor de podcast er ligt, ontvangen we de sprekers in de studio en krijgen ze een uitleg en introductie met de apparatuur die wij gebruiken voor de opnames. Onder het genot van een kop koffie praten de sprekers over verschillende onderwerpen. Wanneer ze uitgesproken zijn en richting huis gaan begint onze techniek met het perfectioneren van jouw podcast. Eventuele foutjes worden eruit gehaald en we controleren of het geluid gedurende de hele dialoog van een goede kwaliteit is. 

Delen van de podcast

Hierna hoef jij de podcast enkel nog te uploaden naar jouw platformen en te promoten via je eigen netwerken

 

Podcast: van aanvraag tot opname

1. Aanvraag

 

Via de bovenstaande button of telefonisch kan je eenvoudig advies krijgen en een offerte aanvragen.

2. Vormgeven

 

Samen met jou gaan we in overleg over de vormgeving van de podcast. Hoeveel sprekers zijn er en hoe lang doen zij hun verhaal?

3. Opname

 

Vervolgens is het tijd om op te gaan opnemen! Er wordt opgenomen tot jij tevreden bent en daarna monteren wij jouw opname.

4. Uitzenden

 

Het is zover! De opname staat online! Jij plaatst je opname online en iedereen kan luisteren naar jouw orginele podcast.