Podcaststudio

“Jezelf profileren als expert?
Bredere doelgroep aanspreken?
Maak een podcast bij Yourwebinar!”

Podcaststudio Header Image

 

Al vanaf € 399

Technische begeleiding
Professionele podcastapparatuur
Opnamestudio huren per dagdeel
Maximaal 4 personen
Mogelijkheid tot montage
*Al onze prijzen zijn excl. btw

De kracht van de podcast

Veel mensen houden niet van lezen, maar wel van luisteren. Dit maakt een podcast zeer geschikt als communicatiemiddel. Een podcast spreekt een bredere doelgroep aan dan meer traditionele communicatiemiddelen. Bovendien kan een podcast luisteren altijd en overal, en is het makkelijk te combineren met andere activiteiten.

Een podcast is bruikbaar voor veel doeleinden: inspiratie, informatie, opinie, educatie of entertainment. Maak je een serie podcasts, dan kunnen luisteraars zich abonneren op jouw podcastkanaal. Zo ontstaat meer binding met jouw merk, product of bedrijf. Ook kunnen podcasts makkelijk gedeeld worden, waardoor je een groter publiek bereikt. 

In een podcast profileer je jezelf als expert op een bepaald gebied. Verder is een podcast ideaal om je netwerk uit te breiden. Bijvoorbeeld door gastsprekers uit te nodigen voor jouw podcast.

Yourwebinar, jouw podcaststudio

Bij Yourwebinar laten we jouw podcast van voorbereiding tot eindresultaat soepel verlopen. Eerst bespreken we samen jouw ideeën: waar gaat het over, wie zijn de sprekers en hoe maken we er een goedlopend gesprek van? In onze professionele podcaststudio ontvangen we iedereen en we leggen uit hoe de podcast-opname in zijn werk gaat. We bieden technische begeleiding bij de opname en perfectioneren jouw podcast naderhand. Hierna hoef jij de podcast alleen nog maar te uploaden naar jouw media en te promoten via je eigen netwerken.

Podcaststudio-banner

Podcast: van aanvraag tot opname

1. Aanvraag

PodcastAanvraag
 
Advies nodig of offerte aanvragen voor een podcast? Klik op de button ‘Vraag offerte aan’. Of bel ons op 020 63 69 178.

2. Vormgeving

PodcastVormgeving
 
We bepalen samen de vormgeving en opbouw van de podcast. Hoeveel sprekers zijn er? Hoelang duurt hun verhaal?

3. Opname

PodcastOpname
 
Onze studio en technische begeleiding staan voor je klaar om de podcast op te nemen. Stoppen doen we pas als jij tevreden bent.

4. Uitzenden

PodcastUitzenden
 
De podcast-opname is klaar. Wij monteren hem vakkundig voor je. Jij plaatst de podcast online zodat iedereen ernaar kan luisteren.