Portfolio

“Een webinar bij Yourwebinar is meer dan even voor de camera staan!

Studio Webinar

Johan Cruijff Foundation

Project omschrijving

De Johan Cruyff foundation heeft een webinar georganiseerd op 8 oktober 2020. Het webinar duurde ongeveer 1,5 uur en werd gepresenteerd door 1 host en 2 sprekers. Het webinar was bedoeld voor coaches van de Johan Cruyff Foundation en diende ter voorlichting over sport onder jongeren en de invloed van corona op het organiseren van evenementen. Er werd door middel van chat- en pollfunctie interactie bewerkstelligd met de deelnemers. Daarnaast hebben de sprekers gebruik gemaakt van een Powerpoint ter ondersteuning van hun presentatie.

Klik hier voor meer voorbeelden

Video Opname

Learnit

Project omschrijving

Learnit B.V. is een bedrijf dat zich richt op het verzorgen van maatwerktrainingen in het hele land en online. Voor één van de expertises, communicatieve vaardigheden, is het bedrijf onlangs met het idee gekomen om korte informatieve trainingsvideo’s voor op socials te gaan maken. Deze eenpersoonsvideo’s zijn in de studio van Yourwebinar opgenomen en vervolgens door onze technische ondersteuning gemonteerd.

Klik hier voor meer voorbeelden

Podcast

Learnit

Project omschrijving

Naast het hierboven genoemde videoproject van Learnit B.V. heeft het bedrijf ook besloten om in het kader van communicatieve coaching een reeks podcasts op te nemen genaamd ”Maak dat de cursist wijs”. De podcasts worden verzocht door een host een een spreker. In iedere aflevering staat een ander onderwerp centraal die behandeld wordt door dezelfde host met een andere spreker.

Klik hier voor meer voorbeelden

Media op Maat

Hypoport

Project omschrijving

Hypoport B.V. heet op 17 juni 2020 een live-webinar georganiseerd op hun eigen kantoor in Amsterdam. De setting van dit webinar was een zogenaamde talkshowsetting, waarbij 5 sprekers (incl. dagvoorzitter) aan één tafel zaten en waarbij het belangrijk was dat het tafelgesprek goed gevolgd kon worden. De personen aan tafel werden met hun gezicht in beeld gebracht en er was één beeld van de tafel in het geheel. Ook zijn er tijdens dit webinar drie klanten live ingebeld in de uitzending en is hiermee een dialoog gehouden.

Klik hier voor meer voorbeelden