Webinar Organiseren

“Een webinar bij Yourwebinar is meer dan even voor de camera staan!”

 


€ 1499


 

Technische begeleiding
Green screen
Unieke Inschrijfpagina
Webinar omgeving inclusief poll, chat, vragen
*vanaf prijs ** Prijzen zijn exclusief BTW
Voorbereiding en de inschrijfpagina

Het webinar begint eigenlijk al een paar weken voor de live-uitzending. Dan kijken we samen hoe we het webinar gaan vormgeven en ontwikkelen we een inschrijfpagina. Op deze herkenbare pagina kan jouw doelgroep zich inschrijven voor het webinar.

Uitleg en het live-webinar

Op de dag van het webinar ontvangen we de sprekers graag ruim van te voren. Waarom? Wij willen met jou een top resultaat neerzetten en daar hoort natuurlijk een goede kop koffie en een uitgebreide uitleg van de werking van onze studio bij. Wanneer sprekers er klaar voor zijn is het licht, geluid, camera en actie! De sprekers maken gebruik van hun eigen presentatie geprojecteerd op onze green screen. Om het interactief te maken wordt er af en toe een pollvraag ingezet. Ondertussen zijn de moderatoren druk bezig met alle vragen te beantwoorden die binnenkomen op de live-chat. De sprekers geven het slotwoord en er wordt nog een call-to-action ingezet om jouw deelnemers in de juiste richting van jouw doel te begeleiden!

Evaluatie

Na het webinar bespreken we met je wat je van de ervaring vond en hoe het bevallen is. Heeft het webinar het gewenste effect gehad, en natuurlijk, wanneer gaan we de volgende inplannen!

Studio Webinar: van aanvraag tot uitzending

1. Aanvraag

 

Via de bovenstaande button of telefonisch kan je eenvoudig advies krijgen en een offerte aanvragen.

2. Platform

 

Via ons eigen platform creëren we samen een overzichtelijke inschrijfpagina in jouw huisstijl.

3. Promotie

 

Via jouw eigen platformen nodig je mensen uit die via de inschrijfpagina de toegang tot de live-omgeving toegestuurd krijgen.

4. Vormgeven

 

Vervolgens zetten we de puntjes op de i. Hoeveel sprekers zijn er? Wat voor presentatie, pollvragen en Call-to-action gebruik je?

5. Live

 

Het is zover! We gaan live! De camera staat aan, de deelnemers zijn aanwezig. Het webinar gaat van start!
forbo
Johan Cruyff Foundation