Trainingsvideo

“Een krachtige aanvulling voor
online trainingen en e-learnings”

 Al vanaf €599


 Verrijk je e-learning of online training
 Technische begeleiding
 Opnamestudio huren per dagdeel
 Video op locatie ook mogelijk
  Mogelijkheid tot montage
*Al onze prijzen zijn excl. btw

De kracht van een trainingsvideo

Kennis overbrengen aan cursisten, medewerkers of klanten via lange monologen? Of dag in dag uit dezelfde training geven? Dat kan leuker en handiger! Bijvoorbeeld met een professionele trainingsvideo. Videotraining is ideaal voor bijvoorbeeld een e-learning of een andere online trainingsmethode. Een trainingsvideo maak je eenvoudig beschikbaar voor een grote groep cursisten. Elke deelnemer kan de training op eigen gelegenheid en tempo doorlopen, pauzeren om aantekeningen te maken of naar wens herhalen. En jij hoeft niet elke trainingsbijeenkomst meer live te geven.
Dus heb je een idee voor een trainingsvideo? Leg het voor aan Yourwebinar! Wij helpen je graag om het te realiseren en de kracht van video in jouw voordeel te gebruiken.

Opnamestudio voor professionele trainingsvideo’s

Bij Yourwebinar helpen we jou een professionele trainingsvideo maken. Opgenomen in onze eigen studio in Diemen of op een locatie van jouw keuze. Van het uitwerken van jouw ideeën in een duidelijk beeldplan tot het opnemen en monteren van de video. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de video-opnamen kun je bij Yourwebinar rekenen op uitstekende technische begeleiding. Zo ga jij straks tevreden naar huis met een trainingsvideo die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Video opname in de studio: van aanvraag tot opname

1. Aanvraag

 

Via de bovenstaande button of telefonisch kan je eenvoudig advies krijgen en een offerte aanvragen.

2. Vormgeving

 

We denken samen na over een concreet plan voor de video. Vervolgens krijgen we van jou presentaties en beeldmateriaal die je laat zien in jouw video.

3. Opname

 

Het is zover! We staan klaar voor je in de studio en blijven beelden schieten tot jij tevreden bent met hoe je te zien bent.

4. Delen

 

De opname is klaar! Wij monteren hem voor je. Je krijgt een videobestand dat je eenvoudig kunt delen via social media of mailing.