Tutorial

“Makkelijker verkopen
en meer tevreden klanten”

 Al vanaf 599


   Verhoog de verkoop en klanttevredenheid
 Technische begeleiding
 Opnamestudio huren per dagdeel
 Video op locatie ook mogelijk
  Mogelijkheid tot montage
*Al onze prijzen zijn excl. btw

Een goede tutorial is goud waard

Pagina’s  lange handleidingen bij je product? Of telkens dezelfde gebruikersvragen bij de klantenservice? Dat kan eenvoudiger en handiger! Met een goede tutorial of videohandleiding verlaag je de drempel om jouw product aan te schaffen. Want een ingewikkeld product verkopen gaat vele malen makkelijker met een duidelijke visuele uitleg van de werking erbij. En door direct antwoord te geven op de meest gestelde vragen, bespaar je je medewerkers veel tijd. Bovendien verhoog je zo de klanttevredenheid. Plaats de tutorial eenvoudig op jouw website of lever hem mee met je product. Dus heb je een idee voor een tutorial? Leg het voor aan Yourwebinar! Wij helpen je graag om het te realiseren en de kracht van video in jouw voordeel te gebruiken.

Opnamestudio voor professionele tutorials

Bij Yourwebinar helpen we jou een professionele instructievideo maken. Opgenomen in onze eigen studio in Diemen of op de locatie van jouw keuze. Van het uitwerken van jouw Ideeën in een duidelijk beeldplan tot het opnemen en monteren van de video. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de video-opnamen kun je bij Yourwebinar rekenen op uitstekende technische begeleiding. Zo ga jij straks tevreden naar huis met een tutorial die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Video opname in de studio: van aanvraag tot opname

1. Aanvraag

 

Via de knop hierboven vraag je eenvoudig advies of een offerte aan. Liever direct overleggen? Bel ons dan op 020-63 69 178.

2. Vormgeving

 

We denken samen na over een concreet plan voor je instructievideo. Eigen presentaties en beeldmateriaal erin verwerken? Ook dat kan.

3. Opname

 

Het is zover! Onze opnamestudio en technische begeleiding staan voor je klaar om de tutorial op te nemen. Stoppen doen we pas als jij tevreden bent.

4. Delen

 

De video-opname is klaar. Wij monteren hem vakkundig voor je. Je krijgt een videobestand dat je eenvoudig kunt delen via je website, social media of mailing.