Video opname in de studio

“Een videoproductie in de studio van Yourwebinar wordt van het idee tot en met de montage geregeld!”

 


€599


Technische begeleiding
 Ideaal voor trainingsvideo’s
 Studio per dagdeel
 Mogelijkheid tot montage
*vanaf prijs ** Prijzen zijn exclusief BTW
Voorbereiding

Een videoproductie begint altijd met een idee of boodschap waarvoor geen live-interactie nodig is. We beginnen met het uitwerken van jouw idee tot een concreet plan voor op beeld. Eenmaal in de studio staan onze camera’s, licht en geluid klaar om jouw video van hoge kwaliteit te maken.

Opnames en montage van de video

De opnames kunnen opnieuw totdat jij tevreden bent over de geschoten beelden. Na de opnames zorgt onze techniek ervoor dat het onbewerkte materiaal gemonteerd wordt tot een goed eindproduct!

Verschil webinar en videoproductie

Wat is het verschil tussen een studio webinar en een studio video? Bij een webinar is digitaal live publiek aanwezig en dus is interactie mogelijk. Bij een video is dit er niet en is dus ook geen interactie mogelijk. Wel kunnen gedeelten van een video meerdere malen opgenomen worden!

Video opname in de studio: van aanvraag tot opname

1. Aanvraag

 

Via de bovenstaande button of telefonisch kan je eenvoudig advies krijgen en een offerte aanvragen.

2. Vormgeving

 

We denken samen na over een concreet plan voor de video. Vervolgens krijgen we van jou presentaties en beeldmateriaal die je laat zien in jouw video.

3. Opname

 

Het is zover! We staan klaar voor je in de studio en blijven beelden schieten tot jij tevreden bent met hoe je te zien bent.

4. Delen

 

De opname is klaar! Wij monteren hem voor je. Je krijgt een videobestand dat je eenvoudig kunt delen via social media of mailing.