Videoproductie

“Jouw videoproductie geregeld
van idee tot montage in de
opnamestudio van Yourwebinar”

 Al vanaf €599


 Ideaal voor instructievideo’s en trainingsvideo’s
 Technische begeleiding
 Opnamestudio huren per dagdeel
 Video op locatie ook mogelijk
  Mogelijkheid tot montage
*Al onze prijzen zijn excl. btw

De kracht van video

Video is een krachtig middel om je boodschap helder en effectief over te brengen. Ook kun je in korte tijd veel informatie geven. Of ingewikkelde producten, diensten of problemen eenvoudiger uitleggen. Je organisatie krijgt een gezicht voor de kijker, waardoor die zich meer verbonden voelt met jou.

Een videoboodschap blijft beter hangen dan bijvoorbeeld een blog of nieuwsbrief. Bovendien worden video’s vaker gedeeld, dus je bereikt een groter publiek. Video op je website levert jou meer aanvragen, aanmeldingen of bestellingen op. En je kunt een video net zo vaak gebruiken als je wilt.

Dus heb je een idee voor een video? Leg het voor aan Yourwebinar! Wij helpen je graag om het te realiseren en de kracht van video in jouw voordeel te gebruiken.

Professionele videoproductie

Bij Yourwebinar helpen we jou met de productie van een professionele video. Opgenomen in onze eigen studio in Diemen of op de locatie van jouw keuze. Van het uitwerken van jouw idee in een duidelijk beeldplan tot het opnemen en monteren van de video. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de video-opnamen kun je bij Yourwebinar rekenen op uitstekende technische begeleiding. Zo ga jij straks tevreden naar huis met een video die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Videoproductie: van aanvraag tot opname

1. Aanvraag

 

Via de bovenstaande button of telefonisch kan je eenvoudig advies krijgen en een offerte aanvragen.

2. Vormgeving

 

We denken samen na over een concreet plan voor de video. Vervolgens krijgen we van jou presentaties en beeldmateriaal die je laat zien in jouw video.

3. Opname

 

Het is zover! We staan klaar voor je in de studio en blijven beelden schieten tot jij tevreden bent met hoe je te zien bent.

4. Delen

 

De opname is klaar! Wij monteren hem voor je. Je krijgt een videobestand dat je eenvoudig kunt delen via social media of mailing.