Webinar op afstand

“Een webinar bij Yourwebinar is meer dan even voor de camera staan!”

 


Prijs op aanvraag


 

Technische begeleiding
Ook beschikbaar voor Zoom en Webex
Vanaf eigen locatie te faciliteren
Uitnodigingen en deelnemers overzichtelijk geregeld
Een afgemonteerde video versie voor terugkijkers
*vanaf prijs ** Prijzen zijn exclusief BTW

Soms hebben sprekers weinig tijd, is het niet mogelijk om naar een studio af te reizen of past een studio webinar simpelweg niet in de planning. Een webinar op afstand via Microsoft Teams biedt hiervoor een geschikte oplossing. Sprekers kunnen vanaf een eigen locatie hun verhaal doen én hun presentatie delen met de deelnemers. Teams is niet alleen makkelijk voor de livestream zelf, maar het programma biedt inmiddels functies zoals het uitnodigen en registreren deelnemers.

Wat kunnen wij hierin voor je betekenen? Allereerst denken wij je met je mee en adviseren we je over het versturen van uitnodigingen en de registratie van deelnemers. Op de dag van de livestream nemen wij je de technische ondersteuning uit handen. Dit houdt in dat we zorgen voor de verdeling van de juiste functies, zoals die van presentator, sprekers en deelnemers. Ook kunnen wij het opzetten en gebruiken van break-out rooms faciliteren. Vanzelfsprekend nemen wij het webinar op en bewerken we het voor terugkijkers.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Teams of de diensten die wij hiervoor aanbieden, laat dan je contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Studio Webinar: van aanvraag tot uitzending

1. Aanvraag

 

Via de bovenstaande button of telefonisch kan je eenvoudig advies krijgen en een offerte aanvragen.

2. Platform

 

Creëer  een overzichtelijke inschrijfpagina in jouw huisstijl.

3. Promotie

 

Via jouw eigen platformen nodig je mensen uit die via de inschrijfpagina de toegang tot de live-omgeving toegestuurd krijgen.

4. Vormgeven

 

Vervolgens zetten we de puntjes op de i. Hoeveel sprekers zijn er? Wat voor presentatie, pollvragen en Call-to-action gebruik je?

5. Live

 

Het is zover! We gaan live! De camera staat aan, de deelnemers zijn aanwezig. Het webinar gaat van start!
forbo
Johan Cruyff Foundation